Witam. Czas na zmianę multimetru. Mam okazje kupić w dobrych cenach UNI-T UT70 albo METEX M-4650 który z nich jest dokładniejszy, trwalszy, mniej awaryjny?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tam^ToM^ napisał:Za te pieniądze można już na AE kupić sensowny automat
yogi009 napisał:^ToM^ napisał:Za te pieniądze można już na AE kupić sensowny automat
...wyprodukowany przez żółte rączki.
^ToM^ napisał:Wszystkie są wyprodukowane przez - jak to określiłeś - żółte rączki. Nawet Fluki, Brymeny, że o UNI-T i Metexie nie pomnę.
juniorK123 napisał:Witam. Zdecydowalem sie na tego Metexa. Mam miernik z automatyczna zmiana zakresow i nie jestem z niego zadowolony, nie wiem jak inne ale moj przy pomiarze ciaglosci dziala z opoznieniem co przy przedzwanianiu np. sciezek na pcb jest bardzo uciazliwe. Dla porownania chinski miernik za 30zl z reczna zmiana zakresow nie ma tego problemu.
yogi009 napisał:
To już napisz rzetelnie do końca, czym się różni Fluke robiony w Ciinach od NoName robionego w Chinach. Bo jednak czymś się różni.
krzysio61 napisał:Witam. Jak już mowa o żółtych rączkach to może ANENG AN 8009.
krzysio61 napisał:Jak już mowa o żółtych rączkach to może ANENG AN 8009
Bieda z nędzą napisał:A powiedz drogie dziecko, ile masz pieniążków w skarbonce, i ile ewentualnie może ci mamusia dołożyć na ten zakup?
juniorK123 napisał:zdecydowałem się na Metexa