Na forum często poruszane są pytania/opinii czy dany sprzęt pojawiający się w sieci sklepów Biedronka jest warty zakupu. Tematy są rozrzucone po różnych działach więc zakładam ten temat aby uporządkować opinie na temat produktów z tego sklepu. Zachęcam do zamieszczania tutaj waszych opinii na temat zakupionego sprzętu (zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych). Na dobry początek wrzucę znaną części użytkowników latarkę LED o mocy 1 W jest to dość przyzwoita latareczka warta swojej ceny 5 zł. Osobiście po tym jak zużył się 2 komplet baterii (3x AAA) udało mi się przerobić tą latareczkę na ogniwo li-ion 18650. Tak da się tam zmieścić takie ogniwo jeśli ktoś zainteresowany podpowiem jak rozebrać latareczkę oraz przerobić. W przyszłości myślę podmienić Power LEDa na 3 W (o ile plastikowa obudowa wytrzyma).
A teraz pytanie z mojej strony. Za kilka dni mają być takie "ciupagi" w cenie 29,99 zł. Ktoś z kolegów kupił taką siekierę? Żelaziec jest jako tako zahatowany? Stylisko z "włókna szklanego" nie złamie się przy okazjonalnej pracy? Rozważam zakup gdyż z tego co widziałem to w przypadku złamania styliska idzie ją przerobić na drewniane stylisko w przeciwieństwie do Fiskarsa.
Skłaniam się do siekiery rozłupującej bo zwykłą już mam starą na drewnianym stylisku. Przeznaczenie głównie twarde drzewo np. jesion, orzech, jabłoń, wiśnia.
Jeśli ktoś ma pytania o inny sprzęt z tego sklepu prosił bym pytać w tym temacie.

A teraz pytanie z mojej strony. Za kilka dni mają być takie "ciupagi" w cenie 29,99 zł. Ktoś z kolegów kupił taką siekierę? Żelaziec jest jako tako zahatowany? Stylisko z "włókna szklanego" nie złamie się przy okazjonalnej pracy? Rozważam zakup gdyż z tego co widziałem to w przypadku złamania styliska idzie ją przerobić na drewniane stylisko w przeciwieństwie do Fiskarsa.
Skłaniam się do siekiery rozłupującej bo zwykłą już mam starą na drewnianym stylisku. Przeznaczenie głównie twarde drzewo np. jesion, orzech, jabłoń, wiśnia.

Jeśli ktoś ma pytania o inny sprzęt z tego sklepu prosił bym pytać w tym temacie.