https://www.geekweek.pl/news/2020-12-03/tak-w...uXWQgVSkZ_WW32vlHlKcpL7-Lf1kC-vgxgqKrelm4F-H8
Można? Morzna. Ale nie w tym kraju
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamkosmonauta80 napisał:Można? Morzna
kosmonauta80 napisał:https://www.geekweek.pl/news/2020-12-03/tak-wygladalo-ladowanie-chinskiego-probnika-na-ksiezycu-niedlugo-wroci-na-ziemie-film/?fbclid=IwAR0hhZnSOTOYKduXWQgVSkZ_WW32vlHlKcpL7-Lf1kC-vgxgqKrelm4F-H8
kosmonauta80 napisał:A może wyemigrować do Azji?
kosmonauta80 napisał:A może wyemigrować do Azji?
kosmonauta80 napisał:Chcę żyć w normalnym kraju. A takim Polska nie jest obecnie. Niestety
kosmonauta80 napisał:Chcę żyć w normalnym kraju. A takim Polska nie jest obecnie. Niestety
kosmonauta80 napisał:Powiem tak: betonu drewnianym pługiem nie zaorasz.
kosmonauta80 napisał:milicja (zapewne dostali taki rozkaz, więc "tylko" wykonują, w końcu funkcjonariusze Gestapo czy Zomo też "tylko" wykonywali rozkazy) stoi od rana na rynku i pałuje mandatami
kosmonauta80 napisał:Powiem tak: betonu drewnianym pługiem nie zaorasz.
Madrik napisał:kosmonauta80 napisał:Powiem tak: betonu drewnianym pługiem nie zaorasz.
Zależy to od konsystencji i stanu skupienia betonu.
Jak najbardziej jest możliwe w określonych warunkach.
Pytanie, co zrobiłeś, żeby dostosować warunki do swoich wymagań?
kosmonauta80 napisał:Poszerzam swój zakres kompetencji (podyplomówka), zbieram jak najwięcej doświadczeń, staram się myśleć i postępować samodzielnie, postępuję trochę egoistycznie i unikam jednostek głupich .
vorlog napisał:I również byłbym ciekaw, jak ta milicja Ciebie potraktuje, gdy będziesz pałowany przez jakichś dresów.
adversus napisał:kosmonauta80 napisał:Chcę żyć w normalnym kraju. A takim Polska nie jest obecnie. Niestetykosmonauta80 napisał:Powiem tak: betonu drewnianym pługiem nie zaorasz.
Nikt Cię nie trzyma... jedź, przekonaj się jak to jest pracować za miskę ryżu, tam masz komunę musisz się dzielić z państwem, i w imię prawa ludzi rozstrzeliwują, trzymają w obozach koncentracyjnych lub mordują na organy, jest jeszcze kilka innych niedogodności działania państwa w imię partii... Życzę powodzenia
Plumpi napisał:Ja nie byłem. Mam natomiast znajomych, którzy wyjeżdżali wielokrotnie, bo tam automatyzowali kilka zakładów i wiele opowiadali. Wcale nie jest tak, że pracują za miskę ryżu, bo jak wtedy przeliczaliśmy dochody i siłę nabywczą w danym kraju tam i tu to się okazywało, że zarabiają lepiej od nas.
Madrik napisał:A co robisz, żeby ten kraj był normalny?
Bo wiesz... to jest efekt działań wielu ludzi.
Jeżeli siedzisz pół dnia przed komputerem i nic nie robisz... To kto ma sprawić, by było ci lepiej?
kosmonauta80 napisał:
Poszerzam swój zakres kompetencji (podyplomówka), zbieram jak najwięcej doświadczeń, staram się myśleć i postępować samodzielnie, postępuję trochę egoistycznie i unikam jednostek głupich .
Madrik napisał:A co robisz dla społeczności wśród której żyjesz?
Strumien swiadomosci swia napisał:Co robisz dla społecznosci na swoim poziomie czy dla motłochu