Jak to potwierdzenie czego no braku totalnie wiedzy przez autora. Za chwilę ja zrobię zdjęcie porcelanę z ćmielowa a na której narysuje plakatówką jakieś oznaczenia i powiem że to jest niepodważalny dowód.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamkEhYo77 napisał:kolejne potwierdzenie
kEhYo77 napisał:Kolejny artefakt, kolejne potwierdzenie. Piramida, z której wychodzi promień i wierzchołek centralnie na Słońcu.
Citizen75 napisał:uważa piramidę Cheopsa za źródło energii.
m2606 napisał:O elektrycznej nawet nie ma co wspominać,bo niby do czego?
Citizen75 napisał:świątyni z Dendery odkryto relief na którym widać postać trzymającą przedmiot, który uważany jest za żarówkę elektryczną
Matuzalem napisał:Wersja dla "spiskowców" - miotacz "promieni śmierci", którego ideę usiłował przywrócić światu Tesla.
Citizen75 napisał:A dlaczego nie wspominać o energii elektrycznej w starożytności?
Citizen75 napisał:gdy się przyjrzymy w dolnej części obrazu widać sylwetki ludzi walczących mieczami miotającymi błyskawice.
kEhYo77 napisał:do tworzeniakanału energetycznego łączącego drgania wodoru wewnątrz piramidy i na Słońcu,
kEhYo77 napisał:do stwierdzenia, że to zaraz umożliwiazjawiska splątania kwantowego.
kEhYo77 napisał:ciut daleka droga.komunikację między gwiazdami
kEhYo77 napisał:Nikt tego farbkami nie namalował.
ArturAVS napisał:A skąd się wzieło?
kEhYo77 napisał:>>21908785 To nie fejk. Nikt tego farbkami nie namalował.
kEhYo77 napisał:Potwierdza to moją teorię
kEhYo77 napisał:Kolejne potwierdzenie.
kEhYo77 napisał:Z oficjalnej strony rządowej USA: https://www.whitehouse.gov/aliens/
ArturAVS napisał:To nie jest wyrocznia
kEhYo77 napisał:Z moich źródeł wiem...
Citizen75 napisał:John Fitzgerald Kennedy chciał za dużo ujawnić i dlatego doszło do zamachu na jego życie.
Matuzalem napisał:Czyli Oswald to wysłannik "onych".
Matuzalem napisał:Odpowiedź może wyjaśnić gdzie szukać baz, w których "oni" się chowają i z których światem kierują.
Cytat:Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią!