Na wstępię poweiem ze to nic specjalnego ale zawsze sub i warto go pokazać robiłem już nacznie ładniejsze suby ale ze względu na goniacy mnie czas realizaci zamówienia dla mojego kuzyna nie wyszło to najpiękniej.
skrzynia zamknięta około 60 litrów
wytłumienie - gąbka 1cm i watolina prawie w całej obiętosci skrzyni (bardzo luźno rozłożona)
Sub jest pasywny bo przy wzmacniaczy denaon 4x200 W RMS to nie trzeba sobie robić aktywnego
głośnik niestety Alphard EW120 taki kiedyś dostałem za piwo i dlatego na nim suba zrobiłem żeby nie leżał i się nie marnował ale zawsze troszkę więcej basu w pokoju :p
płyta wiórowa 18 mm grubości
zwrtonica pasywna z odcieciem na 200Hz
Cała konstrukcja całkiem ładnie zagrała aż sie zdziwiłem zatrzęsła szybami (byłem zaskoczony bo ten głośk kosztuje około 50 zł ale w skrzyni zamknietej zagrał nieźle
Na jednej z fotek szczęśliwy posiadać SUBa
:p
skrzynia zamknięta około 60 litrów
wytłumienie - gąbka 1cm i watolina prawie w całej obiętosci skrzyni (bardzo luźno rozłożona)
Sub jest pasywny bo przy wzmacniaczy denaon 4x200 W RMS to nie trzeba sobie robić aktywnego
głośnik niestety Alphard EW120 taki kiedyś dostałem za piwo i dlatego na nim suba zrobiłem żeby nie leżał i się nie marnował ale zawsze troszkę więcej basu w pokoju :p
płyta wiórowa 18 mm grubości
zwrtonica pasywna z odcieciem na 200Hz
Cała konstrukcja całkiem ładnie zagrała aż sie zdziwiłem zatrzęsła szybami (byłem zaskoczony bo ten głośk kosztuje około 50 zł ale w skrzyni zamknietej zagrał nieźle
Na jednej z fotek szczęśliwy posiadać SUBa
Fajne? Ranking DIY