Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamdrbenedykt napisał:Czy tak wygląda zwyczajna żarówka 12v w środku?
drbenedykt napisał:Wyżej wyjaśniono, że źródła światła LED żarówkami jednak nie są.z żarówki a dokładnie z takiej
keseszel napisał:Żarówka LED to diody z zasilaniem.
Homo_toxicus napisał:Dla mnie to żarówka LED
Homo_toxicus napisał:Dla mnie to żarówka LED którą można zasilić ze zwykłego transformatora 12V bez potrzeby stosowania driver'a.
md napisał:..Jesteś pewien, że diody LED dużej mocy zasilane są napięciem 12V? A może 3,5V, albo 5V przy prądzie 700mA z naciskiem na prądzie, a nie napięciu?
Do zasilania LED-owych źródeł światła służą zasilacze stałoprądowe, ile razy trzeba to powtarzać?
sosarek napisał:.... Ile razy temat ma być poruszany i udowadnianie że takowe coś nie istnieje?
Homo_toxicus napisał:To co ja kupiłem ostatnio w markecie? Na opakowaniu było napisane "Żarówka LED". OSZUKALI MNIE!!!
sosarek napisał:...Owszem. Sprzedają towar niezgodny z opisem i jestem ciekaw kiedy w końcu ktoś się za to weźmie.
sosarek napisał:Kolejny... Ile razy temat ma być poruszany i udowadnianie że takowe coś nie istnieje?
drbenedykt napisał:To jest jakaś płytka Smart? Czy zwyczajna płytka z żarówki?
Sofeicz napisał:... a najlepszy w tym wszystkim jest chyba schab sojowy, smacznegoA grafitowy „ołówek”, plastikowa „miednica”, betonowy „płot” czy wegańskie „parówki”?
drbenedykt napisał:Mam wątpliwości co do tej płytki, ponieważ zanim ją wyciągnąłem z żarówki, to po podłączeniu i zapaleniu emitowała fale radiowe. Stąd moje pytanie, czy to jakaś płytka Smart connect,
drbenedykt napisał: