Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamPoaser napisał:Czy da się otworzyć? Wydaje mi się, że nie da się go rozkręcić.
Poaser napisał:Mam gniazdo, który raczej nie działa niż działa tzn. na 10 prób 2 się powiodły.
Poaser napisał:Dziwi mnie, że polska firma etc robi takie g.
celny napisał:To nie nity, to wkręty bez nacięcia na wkrętak. Taki głupi wynalazek stosowany by ukryć tandetę. Te wkręty są hartowane ja otwieram takie obudowy w następujący sposób. Punktuję wkręty w miarę na środku, próbuję nawiercać wiertłem 2mm. wytwarza się przy tym tyle ciepłą od tacia że mogę podważyć połowę obudowy i łeb przechodzi przez tworzywo jak przez masło. Zamykając taką obudowę używam już normalnych wkrętów M3 z większym łebkiem.
gkwiatkowski napisał:Jeśli to wkręt
klamocik napisał:W środku są dwa mosiężne paski do L i N ściskane jednozwojowymi sprężynkami i oczywiście to idzie naprawić, trzecia szyna to bolce to się nie psuje. Powód uszkodzenia to przegrzanie lub wtyczki z grubymi bolcami.
brofran napisał:Teoretycznie tak. Ale co gdy jakiś prawnik tego innego producenta mnie pozwie, bo jego klientowi wystawiam złą opinię.To Twoja subiektywna opinia i bez obaw możesz takie w necie zamieszczać.
zbich70 napisał:brofran napisał:Teoretycznie tak. Ale co gdy jakiś prawnik tego innego producenta mnie pozwie, bo jego klientowi wystawiam złą opinię.To Twoja subiektywna opinia i bez obaw możesz takie w necie zamieszczać.
Generalnie wiem, że może mi naskoczyć, ale jakoś nie mam czasu i ochoty żeby włóczyć się po sądach i kancelariach adwokackich. Że o kosztach nie wspomnę.
Poaser napisał:Podłączałem lampę do każdego gniazdka. Zaświeciła się w 1 i 2 gn. licząc od włącznika.
klamocik napisał:W środku są dwa mosiężne paski do L i N ściskane jednozwojowymi sprężynkami i oczywiście to idzie naprawić
Ktoś_tam napisał:Wszystko się psuje