Zależy mi na działaniu, aby po pojawieniu się napięcia na wejściu występować tranzystor mosfet włączający napięcie na wyjściu.
P.S. Alternator 24 V.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamModerowany przez Marek_Skalski:Poprawiłem pisownię i proszę pisać po polsku.
Kolega widzę jakiś nerwowy i roszczeniowy. 17 lat na forum i nikomu nie pomogłeś.
Oczekujesz pomocy, ale zamiast podać konkretną specyfikację, to dozujesz informacje jak w tajnym projekcie NASA.
Pomagamy, ale wtedy kiedy dostaniemy właściwe dane na wejściu i odbiorca chce współpracować i realizować działania, a nie szuka wykonawcy projektu za darmo.
3.1.5-3.1.7 Nie wysyłaj treści, które powodują celowo konflikty na forum i naruszają dobre obyczaje. Nie wyzywaj drugiej strony dyskusji, nawet jak posiadasz odmienne zdanie.
3.1.17. Nie wysyłaj pytań bardzo podstawowych, na które odpowiedzi można znaleźć w instrukcji obsługi lub ogólnie dostępnych źródłach. Nie prezentuj postawy, że mi się należy. Dbaj o poziom pytań i dyskusji. Dziękujemy.
3.1.13. Dbaj o poprawność językową i zachowuj zasady netykiety. Nie wysyłaj wiadomości z których trudno wywnioskować co ich autor chciał przekazać.
paulusss napisał:A następnie:P.S. Alternator 24 V
paulusss napisał:Ja się pytam: po co?za alternatorem jest przetwornica 24/12 cała reszta układu jest zasilana 12v