Ordine napisał:24h miałem na potwierdzenie a powyżej już umywają ręce. Żenada
A myślisz że te 24h coś robią? To jest co najwyżej zabezpieczenie przed otrzymaniem np. cegły zamiast telefonu, a nie sprawności towaru xd
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamOrdine napisał:24h miałem na potwierdzenie a powyżej już umywają ręce. Żenada
Ordine napisał:Po raz kolejny kupiłem płytę, okazała się ona uszkodzona -
stasiekb100 napisał:Dawaj na forum, naprawimy.
OPservator napisał:Generalnie mam wrażenie, że ludzie patrzą tylko na super drogie rzeczy, albo darmowe - jak coś jest w cenie rynkowej albo ciut tańsze to umyka ich uwadze - nie mam kompletnie pojęcia czemu
Citizen75 napisał:
Drugi ciekawy przypadek. Rozmawiałem na przewie w pracy z koleżanką o niskiej jakości niektórych przedmiotów i produktów sprzedawanych na Allegro. Może kilkanaście dni później dostałem od Allegro na emaila link do ankiety na temat podrabianych przedmiotów sprzedawanych na ich aukcjach. Na tym przykładzie doskonale widać jak nas szpiegują telefony.
Citizen75 napisał:Na tym przykładzie doskonale widać jak nas szpiegują telefony.
m2606 napisał:Moja żona raz czegoś szukała na OLX na moim komputerze i to mi wystarczyło.
Potem oglądałem jeszcze długo różne dziadostwa, które były w centrum zainteresowania jej babskiej kliki.
stasiekb100 napisał:po prostu przekazałeś im swoje zainteresowania.
Citizen75 napisał:..., "bo telefony podsłuchują".
jarewa napisał:Również dobrze może gadać do ściany,
jarewa napisał:To po co korzystają z usług "google"? można to przecież wyłączyć.
strucel napisał:a w czasach gdy pakiety danych są praktycznie nielimitowane nikt nie monitoruje jego wykorzystania