Witam, cieszę się widząc takie zainteresowanie

Schemat na papierze zaginął, jest oczywiście do odtworzenia lecz w tej chwili nie mam czasu na rysowanie nowego, omówię pokrótce: wzm sumujący L+R z regulacja wzmocnienia na wejściu, rozprowadzenie na 10 filtrów oktawowych z podwójnym sprz zwr. na wyjściu każdego filtru dioda i kond 1uF. DC podawane na multiplekser na 4066 dalej na 10 stopniowy komparator poziomów sterujący wierszami matrycy we wspólnej anodzie. Sekwencer z prostego gener. RC, licznik 4017 steruje multiplekserem i kluczami kolumn we wspólnej katodzie matrycy. Płytka drukowana była narysowana w P-Cad, kiedy jeszcze zaraz po technikum przez krótki czas pracowałem w dużej państwowej fabryce elektronicznej, jako projektant pcb (pucybut Hehe) , nawet były zrobione klisze, lecz w 1991 raz pożyczone koledze i słuch po nich zaginął. Ta płytka była narysowana ręcznie i jest jak najbardziej do odtworzenia z drobnym problemem braku czasu na to.
Tak więc dla podtrzymania ducha DIY i wspomnień z dawnych dobrych, choć 'kryzysowych' czasów zamieszczam szczegółowe zdjęcia z których każdy chętny odtworzy układ. Płytka ma format 150x100mm
Przy okazji zapraszam do obejrzenia mojego nagłośnienia, które pokazałem w dziale DiY Akustyka pt 'Nagłośnienie na Beymach' ale dla wzmacniacza 4x750W założę chyba nowy wątek tutaj. Pozdrawiam Piotr