Oczywiście że się da zaciągnąć, próbowałem osobiście przy 60km/h i owszem hamuje, tylko że potem wyskakuje błąd w stylu, pomimo użycia maksymalnej siły hamowania auto wykazuje ruch, ale kto by się tym przejmował.
Ktoś tu wspomniał o korozji, mam auto 11letnie i jej nie zauważyłem,( a linki od tradycyjnego ręcznego to nie korodują?), raczej problem jest w powycieranych pancerzach po zaciąganiu np 15 razy dziennie.
Dodano po 5 [minuty]:
No karta jest dużo lepszym wynalazkiem niż składany pytąg który łamiesz kolanem np w vw, mam wrażenie że projektant nie siedział w tym aucie tylko robił wszystko zaocznie, brak słów taki bubel.
Ktoś tu wspomniał o korozji, mam auto 11letnie i jej nie zauważyłem,( a linki od tradycyjnego ręcznego to nie korodują?), raczej problem jest w powycieranych pancerzach po zaciąganiu np 15 razy dziennie.
Dodano po 5 [minuty]:
manta napisał:SAWEK101 napisał:Jeśli chodzi o ręczny w renault to z uważam że jest to dobry wynalazek na tle konkurencji, tak samo karta jest ok tylko slot z zamkiem na nią jest do kitu bo się uszkadza
Może i dobry aby przyprawić mechanika o wstręt do tej marki... Korozja, awaryjność, i działanie w sposób niezbyt przewidywalny, raczej nie budzą ciekawych odczuć... Karta, fajna sprawa, tyle że ani do kieszeni włożyć, ani nawet do torebki.
No karta jest dużo lepszym wynalazkiem niż składany pytąg który łamiesz kolanem np w vw, mam wrażenie że projektant nie siedział w tym aucie tylko robił wszystko zaocznie, brak słów taki bubel.