Gotuję na płycie indukcyjnej Amica, tylko wtedy, gdy jest otwarta szuflada ze sztućcami. Gdy zamknę wyłącza się. Chyba te płyty, są do odgrzewania ,,gotowców" a nie do wielkiego gotowania. Zamiast wielkiego gotowania, jest wielkie rozczarowanie.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamsigwa18 napisał:Na gazie nie wiem czy 30 minut by starczyło.
smax17 napisał:Nie zawsze spełniamy wymagania producenta odnośnie przestrzeni pod płytą oraz odpowiedniej wentylacji.
misiek1111 napisał:
A ja nigdy bym się nie przesiadł z gazu na indukcję - czytając tematy indukcyjne na tym forum
smax17 napisał:@Ktoś_tam Różnie bywa. Wynająłeś mieszkanie. Poprzedni lokator užywał 2 pól grzewczych. Zero problemu. Ty używasz 4. Jest problem. I co teraz?
sigwa18 napisał:No to znajdź jakąkolwiek dobrą restaurację, gdzie jest indukcja. Wszyscy kucharze chcą gaz, tak było i będzie.Jak dla mnie nigdy już nie przesiadłbym się na gaz.
kasiunia12 napisał:Dzwoń do montażystów mebli, jeśli oni to montowali i dziurę, bez pojęcia, oraz bez rozumu...Gdy zamknę, wyłącza się.
Sebastian_M26 napisał:wszyscy kucharze chcą gaz