Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamI3artek napisał:z dodatkowa gwarancją.
Dopłacałem prawie 700 zł za ubezpieczenie.
pszczyna napisał:I3artek napisał:No pewnie, polecę zaraz kupić nowy i tak co dwa lata, he
Polecam 3-rzy odcinkowy materiał pod tytułem ,, afera żarówkowa, postarzanie produktów ".
sylweksylwina napisał:Coś mi się wydaje że ktoś mógł pociągnąć za TV, albo z jakiegoś powodu obciążenie nie jest równe między stronami.
jarewa napisał:O ile słaby cluding idzie zlikwidować w 80% przez kalibrację kolorów.
bodziot napisał:, chodziło o podpięcie usterki pod punkt pierwszy "przypadkowe uszkodzenie" zamiast pod awarię. Powiedzmy, że obraz był poprawny, oglądałeś sobie film i kocur zrzucił TV. Po upadku pojawił się omawiany problem. Czyli było dobrze, po czym nastąpił udar mechaniczny i wystąpiła usterka, a Ty byłeś świadkiem. Ciężko tutaj polemizować.A mógł ci spaść z pułki, kot potrącił
CMS napisał:Natomiast w przypadku zgłoszenia z punktu trzeciego "awaria" - to już zawsze jest pole do popisu i słynne "niewłaściwe użytkowanie", albo ewentualnie "nie mamy pańskiego płaszcza i co nam Pan zrobisz..."
I3artek napisał:@pszczyna
Wiesz może, jak wejść w menu serwisowe na inteligentnym pilocie? Bo nie ma tego nigdzie w internecie.
A innego pilota nie mam, żeby wpisać kod
I3artek napisał:W takim razie po co są te dodatkowe ubezpieczenia za tyle kasy..
DiZMar napisał:I3artek napisał:W takim razie po co są te dodatkowe ubezpieczenia za tyle kasy..
Dla kasy. Gdyby było korzystne dla kupującego a nie dla sprzedawcy to by nie wciskali kitu. Mnie długo sprzedawca namawiał na ubezpieczenie (początkowo mówił o przedłużonej gwarancji ale szybko wyjaśniłem mu, że myli się). Z matematycznego punktu widzenie ubezpieczenie korzystne dla sprzedawcy a niekorzystne dla kupującego. Podobnie jak gry hazardowe albo inwestowanie w wirtualny pieniądz.
jarewa napisał:przykład mamy juz jak rakieta zniszczyła dach.
DiZMar napisał:jarewa napisał:przykład mamy juz jak rakieta zniszczyła dach.
Już kilka instytucji obiecało pokryć koszty odbudowy z podkreśleniem na słowo obiecało (niekoniecznie wykona obietnicę).
Moderowany przez ArturAVS:Nie wciskaj tekstów politycznych na forum.